Ersin ÇABUCAK - Okul Müdürü

Aslen Kayserili olup, Kayserinin Pınarbaşı İlçesi 1976 doğumlu olan Ersin Çabucak, 1997 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve  Bölümünden mezun olduktan sonra 1998 yılında Bağcılar Yeşilbağ Ortaokulunda öğretmenliğe başlamıştır. 2020 yılında Sabahattin Zaim  Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında yüksek lisansını tamamlamış olup,Ulusal ve Uluslararası alanda yayınlanmış makale ve bildirileri bulunmaktadır.

1998 - 2001 yılları arasında Bağcılar Yeşilbağ Ortaokulu´nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çalıştıktan sonra, 2002-2013 yılları arasında yine Yeşilbağ Ortaokulu’nda  Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2013-2014 yıllarında Avcılar Şehit Şerife Bacı Çok Proglamlı Anadolu Lisesi’nde  Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak çalışmıştır. 2014 - 2016 yılları arasında Başakşehir Abdi İbrahim Ortaokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, 2016 Yılında Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu’na İstanbul Valiliği tarafından kurucu müdür olarak görevlendirilmiş, halende aynı kurumda Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.