İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İBB KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN ORTAOKULU

Mrt

Okulumuz konferans salonunda velilerimize hijyen semineri düzenlendi.

Mrt

Anasınıfı Öğretmenimiz Selin Torun´un Kelebekler Sınıfıyla Yaptığı 18 Mart Etkinliği

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILI KUTLU OLSUN

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.

Hümeyra Öğretmenimizin Kulüp Çalışmalarındaki Etkinlikleri

Mrt

Pınar Tospat Öğretmenimizin "Sesin Katı, Sıvı ve Gaz´da Yayılması, Ses Dalgaları Etkinliği"

Mrt

Pi Sayısı günü 14 Mart´ta çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutlanılır. Bizde okul olarak  pi günününe dair pi sayısının basamaklarını ezberleme yarısması , pi tshirt tasarım yarısması , pi sayısından pasta börek tasarımları yapıldı , öğrencilerimizle birlikte pi sayısını okul bahçesinde oluşturduk

Mrt

Veli ve öğretmenlerimizin çizimleriyle sergi çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

CNR Kitap Fuarına öğrencilerimizle birlikte katılım gösterdik. Her yıl mart ayında kitapseverleri buluşturan 6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı,  17 Mart’a kadar devam edecek.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden  Fazlıcan Öz şiir yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur.

Mrt

Vaditepe Bölge Müdürleriyle Eğitim Kalitesini Arttırmaya Yönelik İstişarede Bulunduk

Mrt

Okulumuz Öğrencileri ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) etkinliklerine katıldık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabul töreninde, emeği geçen başta Ferit Gün´e , Merve Sarı´ya Ceyda Demir´e, Ersin Günaslan´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenlerimizle birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Yasin Kartoğlu´nu ziyaret ettik

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz öğleden sonra farklı etkinliklerle eğlenerek geleceğe hazırlanmaya devam ediyor.

Mrt

İstanbul Tabipler Odasının il çapında düzenlediği "Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık" konulu resim yarışmasında öğrencilerimizden Ömer Talha Çetiner İl birinciliği ödülünü Melisa Saklı ise Mansiyon ödülünü yapılan törenle aldılar.