Nis

Işığın Değişmesinin Hızının Değişmesinden Kaynaklandığını Gözlemledik.

Tuğçe Mumcu´nun 6/H sınıfıyla yaptığı tiyatro gösterisi

Nis

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nur Can´ın koordinatörlüğüyle 8.sınıf öğrencileri Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesini hem gezdiler hem de okul hakkında bilgi sahibi oldular.

Nis

Psikolojik Danışman Filiz Alparslan´ın konuşmacı olduğu "Dikkat ve Odaklanmanın Akademik Başarıya Etkileri" konulu veli akademimizi gerçekleştirdik.

Nis

Fen ve Teknoloji Öğretmenlerimiz Özge Genç ve Pınar Mertöz´ün organize ettiği etkinlik ile öğrencilerimiz bilim ile ilgili süreçleri ve yöntemleri pratik biçimde deneyimleyerek unutulmaz, farklı ve ilginç bir grup çalışması gerçekleştirdiler.

Nis

Fen ve Teknoloji Dersi Öğretmenimiz Berrin Sönmez´in 7.Sınıflarla Yapmış Olduğu Renklerin Dansı Deneyi

Okumanın önemine dikkat çekmek için "Kitap Okuma" etkinliği düzenledik

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz öğleden sonra farklı etkinliklerle eğlenerek geleceğe hazırlanıyorlar

Mrt

Başakşehir İlçemizde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları" müsabakalarında ilçe dereceleri elde ettik

Mrt

Sıfır atık, atık malzemelerin geri dönüşüm aracılığı ile değerlendirilmesi, atığa sebep olan etkenlerin gözden geçirilmesi ve israfın önüne geçirilmesini hedef koyan atık yönetim felsefesinin tanımıdır.

Mrt

Görsel Sanatlar atölyemizde öğrenci öğretmen ve velilerimizin çalışmaları devam ediyor.

Mrt

Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Pınar Tospat´ın 7.sınıflarda yaptığı  Isı - Işık Deneyi ve Düz Aynalarda Görüntü Deneyi

Mrt

Rehber Öğretmenliğimizinde koordinatörlüğünde öğrencilerimizle Anadolu Liselerini gezmeye devam ediyoruz.

Mrt

Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılan her türlü temizlik uygulamaları  yani ortamın her türlü hastalık etmenlerinden uzaklaştırılması işlemlerine hijyen denir.Başta kendi sağlığımız olmak üzere, başkalarının da sağlığını  korumanın en önemli aracı temizliktir. Bu nedenle Cuma günü tüm sınıflarımızda hijyen konusunu işledik.

Mrt

Başakşehir Belediyesi okulumuzda bakım onarım çalışmalarını tamamladı.