Şbt

54 Ay ve üzeri doğumlu öğrencilerimizden oluşan Kelebekler Sınıfının yapmış olduğu Balık Etkinliği

Mrt

Okulumuz Öğretmen, Öğrenci ve Velilerinin eserlerinden oluşan Mevlana ve Şeb-i Aruz temalı resim sergimizin açılışını yaptık.

Ock

Başakşehir İlçesinde düzenlenen küçükler futsal turnuvasında okulumuz ilçe 3.sü olmuştur.

Şbt

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Berrin Sönmez´in 6.sınıflarda yoğunluk konusunu işlerken yaptığı bir laboratuvar çalışması

Mrt

Öğretmenlerimizin anılarından oluşan "Anımsa Öğretmenim" kitabımız...

Şbt

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılan okulumuz İ.B.B. Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu´nun tanıtım videosudur

Spor ve Sanat Camiasının Okulumuz Öğretmenlerine "Öğretmenler Günü" Mesajı

Ock

"Beslenme Dostu Okul" Projesi  Kapsamında "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" Konulu Resim Yarışması Düzenlendi

Ock

"Beslenme Dostu Okul" Projesi  Kapsamında Slogan Yarışması Düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri dağıtıldı.

Ock

Öğrencilerimize, velilerimize ve çalışanlarımıza yönelik sağlıklı yaşam, diyabet ve bağımlılık seminerleri düzenledik.

Ock

"Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında düzenlediğimiz Meyve Dağıtımı etkinliğimiz.

Ock

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında başvurmuş olduğu "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında bir çok etkinlik yapmaktadır. Bu etkinlikler içerisinde Ana sınıfımız önemli bir yer tutmaktadır.

Ock

"Beslenme Dostu Okul" Projesi kapsamında Okul içi düzenlemeler ve çalışmalar yapıldı